Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Inställda Träningar
2020-03-16 20:23
Hej

Vi i styrelsen har idag, måndag 16/3, pga rådande omständigheter (Corona/COVID-19) beslutat att vi ställer in organiserade träningar resten av vårterminen.

Möjlighet finns att själva träna i hallen. 
Har ni löst ut tagg har ni tillgång till hallen och kan komma in.
Lämna ej minderåriga ensamma i hallen.

Har ni inte tagg så finns nu ett anmälningsformulär på hemsidan där ni kan anmäla er innan söndag 29/3.
Har ni beställt tagg sedan tidigare men inte hämtat ut så kontakta någon ur styrelsen.

Joakim Hedman
Emil Markström
Eriks Sjöberg 
Samuli Kangas
Christofer Ryås
Britt-Marie Bölenius
Darush Namin
Taggar till hallen
2020-03-16 18:38
För att få tillgång till hallen vänligen fyll i det länkade formuläret senast söndagen den 29:e.

De som fyller i formuläret kommer efter att vi skickat in svaren till umeå fritid att ha möjlighet att kvittera ut en tag som ger tillgång till Umeå Bordtennis Center.

 • För att få lösa ut en tagg måste man vara över 15 år gammal.

 • Man betalar 50kr till Umeå Fritid för taggen.

 • Föräldrar till barn under 15 kan hämta ut tagg även om de inte är medlemmar. Skriv då (förälder till.. ) efter namnet.
Sista anmälan för Umeå Nationella på fredag
2020-01-28 08:21
Vi vill bara påminna om att sista anmälningsdag för årets upplaga av Umeå Nationella är nu på fredag den 31:a januari. Varmt välkomna. Umeå BTKs spelare anmälar sig under fliken Tävlingsanmälan.

Taggar
2020-01-18 17:04
Sedan vi fick vår lokal för ganska många år sedan nu har tanken alltid varit att den ska vara öppen då det är träningstider och att spelare som vill ha tillgång under övriga tider ska kunna lösa ut en låstagg.

Det har ganska länge varit lite struligt med taggarna och därför har en kod använts vilket inte är optimalt då en kod snabbt sprider sig. Om något skulle hända har vi heller ingen möjlighet att se vem som har varit där. Som tur är har det inte varit några allvarliga incidenter.

Nu är det dock meningen att vi ska inaktivera koden och återinföra taggarna. De som vill skaffa en tagg för att få tillgång till hallen behöver vara medlemmar i klubben samt betala träningsavgift.

Hur går man då tillväga för att få en tagg?

 • Fyll i Namn och önskad 4-siffrig kod i följande formulär senast den 26:e januari: https://forms.gle/xn453ccPejo4j9mG8

 • Den 27:e januari kommer vi att skicka listan till Umeå Fritid.

 • När vi fått bekräftat från Umeå Fritid att taggarna är redo skickas ett nytt mail ut med vidare instruktion hur taggarna hämtas ut.

 • Ytterligare två veckor senare inaktiverar vi koden och man kommer sedan endast ha tillgång till hallen med hjälp av tagg.

 • För att få lösa ut en tagg måste man vara över 15 år gammal.

 • Man betalar 50kr till Umeå Fritid för taggen.

 • Föräldrar till barn under 15 kan hämta ut tagg även om de inte är medlemmar. Skriv då (förälder till.. ) efter namnet.

 • Ni som har taggar sedan tidigare antingen för vår hall eller för någon annan hall kan ta med dessa till umeå fritid efter att vi skickat in listorna så kan de registrera om dessa.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen i Umeå BTK
Vuxenträning
2020-01-17 16:36
Vi har fått många förfrågningar gällande träning för vuxna av blandad nivå som vill börja spela pingis. Vi kommer nu att försöka få igång en träningsgrupp. Dock finns det ingen av våra befintliga spelare som har möjlighet att vara tränare för en sådan grupp varje vecka. 

Förhoppningen är istället att den här gruppen kan bli relativt självgående och att befintliga spelare kan hoppa in ibland och sparra eller komma med tips och råd på övningar eller teknik.

Tider för den här gruppen blir till att börja med:
Torsdagar 19:30-21:00 (halva hallen är reseverad för spelare i serielagen)
Söndagar 15:00-17:00 (hela hallen tillgänglig)

Första tillfället blir nu på söndag den 19:e januari.

Denna söndag, och torsdag samt söndag nästa vecka kommer jag att vara där och styra upp och informera. Beroende på hur intresset har sett ut efter det så får vi hitta en lösning för resten av terminen. Dessa tre pass räknas som prova-på pass och kommer inte att kosta något. 

Vi tränar i Umeå Bordtenniscenter, Gräddvägen 15b

Christofer Ryås
Umeå BTK 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..