Anmälningslistor Umeå Nationella
2019-02-06 21:25
Det har varit många anmälningar i år vilket är väldigt roligt men det har också betytt att vi har fått pussla lite med klasserna föra att alla ska få plats. Det är därför det har tagit lite tid att få ut de slutgiltliga anmälningslistorna vilket vi hoppas ni har förståelse för.

Tidschemat är väldigt tight så det är viktigt att alla försöker hålla tiderna under helgen och ser till att vara på plats när det är dags att spela sin match. Det gäller även i poolspelet där vi hjälps åt att döma matcherna vilket gör att alla i poolen måste hålla sig i närheten under hela poolspelet.

I vissa klasser finns det spelare som står på väntelista vilket gör det viktigt att alla anmälda spelare anmäler sig på plats senast 45 minuter innan klassen börjar. Det finns annars risk att ni förlorar eran plats.

Program Umeå Nationella 2019.pdf » (uppdaterat 2019-02-08, rättat anmälningstid poolklass söndag eftermiddag samt rättat spelform H4 till pool)

Dags att anmäla sig till Umeå Nationella
2019-01-29 13:00
Det börjar nu bli dags att anmäla sig till Umeå Nationella då sista anmälningsdag är nu på fredag den 1:a februari. Vi har än så länge fått in anmälningar från spelare från 11 olika klubbar som spelar i Division 1, 2, 3, 4 och till med pingisligan.

Det ser alltså ut att bli en bra tävling på alla nivåer. Detta gör att det finns en viss risk att vissa pass kommer allt bli fullokade så för er som vill vara säkra på att få plats rekomenderar vi att anmäla er så snart som möjligt. Detta gäller framför allt er som tänk spela söndagens klasser.

Dubbelklass på Umeå Nationella
2019-01-26 19:50
Ett förtydligande:

Det går bra att spela både en singelklass och dubbel under det tredje passet på lördagen. Dubbeln kommer att smyga igång så snart spelare blir lediga från poolspelet. Vid många anmälda par kommer vi att dela upp dubbeln i två divisioner efter dubbelparens sammanlagda poäng. Detta för att få tävlingen att gå smidigare samt att få jämnare och roligare dubbelmatcher.

Restaurangchansen kommer!
2019-01-22 18:52
Påminner om att utlämning av restaurangchansen sker måndag 28/1 i hallen kl. 18.30 - 19.00 samt på tisdag kl. 19.00 - 19.30. Det är fyra häften/appkoder per medlem eller sex per familj. Man får såklart sälja fler om man kan. Betala gärna med swish! I annat fall får man en faktura via mail. Det är viktigt att alla hämtar sina häften/appkoder!
Vuxenträning 2019
2019-01-15 21:04
Vuxenträningen som vi startade upp under slutet av höstterminen kör nu igång igen på nya tider. Träningen kommer nu att vara på måndagar 18:30-20:00 och onsdagar 19:00-21:00. Detta är samtidigt som en av ungdomsträningarna. Jag som är tränare kommer att vara tränare för båda grupperna och även träna en del själv på de här tiderna. Jag kommer att försöka förklara två varianter av övningar som kan bli för svåra för de som inte spelat så mycket och hoppas på så vis att det hela ska fungera bra. Jag ska försöka ge en del feedback på teknik och saker att tänka på men kommer som sagt att även träna en del själv så jag kommer inte vara tränare på "heltid" hela passen.

Måndagar kommer att vi köra bara övningar medan onsdagar kommer att vara hälften övningar och hälften matcher.

Måndag 18:30-20:00.
Onsdag 19:00-21:00.

Christofer Ryås
Umå BTK
Restaurangchansen 2019
2018-12-21 15:27
Hej och God Jul & Gott Nytt År!

Vi kommer att sälja populära restaurangchansen nästa år. Det innehåller mer än någonsin!

Varje medlem säljer fyra häften eller sex per familj. Det är naturligtvis fritt att sälja så många man kan! Som ifjol så finns häftena som fysiska häften eller som appkod. Vi har beställt enligt fjolårets fördelning och då såldes ca 1/4 appkoder och 3/4 häften. Det skulle innebära en appkod och tre häften per medlem i genomsnitt.

Häftena levereras 24 januari och kommer att delas ut på hallen. Mer info kommer.

Nytt för 2019 är nöjen! Förutom mat finns erbjudanden från föreningar, träningsanläggningar, bygg o inredning mm.

Börja gärna sälja redan nu så ligger ni i framkant och kanske rent utav är klara när häftena kommer!

Information om alla erbjudanden finns här: RC_Saljmaterial_webb_19_20_Umea.pdf »

Häftet kostar 260 kr/st och vår förtjänst är 130 kr.
Häftet gäller 1 februari 2019 - 31 januari 2020.

Lycka till och så ses vi nästa år!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..