Nybörjarträning
2020-08-31 17:46
Vi kommer att ha två chanser att prova på för de som är intresserade av att börja spela bordtennis. Dessa tillfällen kommer att vara den 19-20:e september. Vi har sedan en förhoppning att kunna starta upp en nybörjargrupp i början på oktober.

På grund av läget med Covid-19 har vi bestämt att ma måste föranmäla sig för att få komma på prova-på-tillfällena.

Vi vill också att endast en förälder följer med per spelare. Det finns 12 platser vid varje tillfälle. Om dessa pass blir fullbokade kommer vi att lägga till fler.

Lördag den 19:e September 11:00-12:00
Se Anmälda -->

Lördag den 19:e September 12:30-13:30

Söndag den 20:e September 11:00-12:00

Söndag den 20:e september 12:30-13:30
Inställda Träningar
2020-03-16 20:23
Hej

Vi i styrelsen har idag, måndag 16/3, pga rådande omständigheter (Corona/COVID-19) beslutat att vi ställer in organiserade träningar resten av vårterminen.

Möjlighet finns att själva träna i hallen.
Har ni löst ut tagg har ni tillgång till hallen och kan komma in.
Lämna ej minderåriga ensamma i hallen.

Har ni inte tagg så finns nu ett anmälningsformulär på hemsidan där ni kan anmäla er innan söndag 29/3.
Har ni beställt tagg sedan tidigare men inte hämtat ut så kontakta någon ur styrelsen.

Joakim Hedman
Emil Markström
Eriks Sjöberg
Samuli Kangas
Christofer Ryås
Britt-Marie Bölenius
Darush Namin
Taggar till hallen
2020-03-16 18:38
För att få tillgång till hallen vänligen fyll i det länkade formuläret senast söndagen den 29:e.

De som fyller i formuläret kommer efter att vi skickat in svaren till umeå fritid att ha möjlighet att kvittera ut en tag som ger tillgång till Umeå Bordtennis Center.

• För att få lösa ut en tagg måste man vara över 15 år gammal.

• Man betalar 50kr till Umeå Fritid för taggen.

• Föräldrar till barn under 15 kan hämta ut tagg även om de inte är medlemmar. Skriv då (förälder till.. ) efter namnet.
Sista anmälan för Umeå Nationella på fredag
2020-01-28 08:21
Vi vill bara påminna om att sista anmälningsdag för årets upplaga av Umeå Nationella är nu på fredag den 31:a januari. Varmt välkomna. Umeå BTKs spelare anmälar sig under fliken Tävlingsanmälan.

Taggar
2020-01-18 17:04
Sedan vi fick vår lokal för ganska många år sedan nu har tanken alltid varit att den ska vara öppen då det är träningstider och att spelare som vill ha tillgång under övriga tider ska kunna lösa ut en låstagg.

Det har ganska länge varit lite struligt med taggarna och därför har en kod använts vilket inte är optimalt då en kod snabbt sprider sig. Om något skulle hända har vi heller ingen möjlighet att se vem som har varit där. Som tur är har det inte varit några allvarliga incidenter.

Nu är det dock meningen att vi ska inaktivera koden och återinföra taggarna. De som vill skaffa en tagg för att få tillgång till hallen behöver vara medlemmar i klubben samt betala träningsavgift.

Hur går man då tillväga för att få en tagg?

• Fyll i Namn och önskad 4-siffrig kod i följande formulär senast den 26:e januari: https://forms.gle/xn453ccPejo4j9mG8

• Den 27:e januari kommer vi att skicka listan till Umeå Fritid.

• När vi fått bekräftat från Umeå Fritid att taggarna är redo skickas ett nytt mail ut med vidare instruktion hur taggarna hämtas ut.

• Ytterligare två veckor senare inaktiverar vi koden och man kommer sedan endast ha tillgång till hallen med hjälp av tagg.

• För att få lösa ut en tagg måste man vara över 15 år gammal.

• Man betalar 50kr till Umeå Fritid för taggen.

• Ni som har taggar sedan tidigare antingen för vår hall eller för någon annan hall kan ta med dessa till umeå fritid efter att vi skickat in listorna så kan de registrera om dessa.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen i Umeå BTK