KM för ungdomsgrupperna
2021-04-18 20:09

Hej!

Denna konstiga pingissäsong har vi tänkt att avsluta 8-9/maj med ett klubb- mästerskap.

Alla spelare får anmäla sig i en åldersklass.

De klasser som finns är:
p/f- 9 år (födda -12 eller yngre)
p/f - 11 år (Födda - 10/11)
p/f - 13 år (Födda - 08/09)
p/f - 18 år (Födda - 03/04/05/06/07)

Vi kommer att ha tidsatta poolspel och ett tidsatt slutspel, så att vi hela tiden har koll på att vi inte blir för många i hallen. En åldersgrupp i taget.

Tyvärr kommer ni föräldrar och syskon inte kunna komma och titta, men ett fåtal vuxna kommer vi ändå att behöva vara, som hjälper till och stöttar spelare i den mån det behövs, dömer och fixar vid fikat.

Det hade varit trevligt om spelarna kunde få ta sig lite fika mellan matcherna, så om några kan tänka sig att baka en långpanna eller nåt, så är det välkommet.

Anmäl genom att skicka mail till mig britt-marie.bolenius@umea.se, senast Lö 24/4. Anmäl i tid, så kan vi planera inköp av medaljer.

I anmälan skriv:
1) Namn på spelare
2) Födelseår
3) Övrig info. ex. ang. möjlighet till bakning, vara på plats och hjälpa till med dömning/fik

Tidsatt info. kommer några dagar innan KM.
Hoppas många vill vara med!
Mvh BM

Nybörjarträning
2021-01-24 19:18
Vi har för tillfället fullt i våra träningsgrupper och har ingen möjlighet att starta upp ytterligare grupper.
Däremot kommer vi att fylla de befintliga gruperna om spelare bestämmer sig för att inte fortsätta.

För att ställa er i kö för att börja träna med oss ber vi er fylla i formuläret under fliken Medlemskap. Ni kommer då in i systemet och blir kontaktade när det dyker upp en ledig plats.
Taggar till hallen
2020-11-02 12:30
För att få tillgång till hallen vänligen fyll i det länkade formuläret senast söndagen den 15:e november.

De som fyller i formuläret kommer efter att vi skickat in svaren till Umeå fritid att ha möjlighet att kvittera ut en låstagg som ger tillgång till Umeå Bordtennis Center.

• För att få lösa ut en tagg måste man vara över 15 år gammal.

• Man betalar 50kr till Umeå Fritid för taggen.

• Föräldrar till barn under 15 kan hämta ut tagg även om de inte är medlemmar. Skriv då (förälder till.. ) efter namnet.
Top 12 Norrland
2020-09-23 20:07
Umeå BTK bjuder in till Top 12 för Region Norrland den 24-25:e oktober.

Uppdaterat 202-10-13:

Anmälningslistor och tidsprogram hittas nedan.

Det är viktigt att eventuella avanmälningar meddelas oss så fort som möjligt. Extra viktigt i klasserna P13 och P15 där det finns reserver som väntar på en plats.

Utifrån restriktionerna i och med Covid-19 kommer kioskverksamheten vara begränsad.
Ingen publik förutom spelare och i förväg anmälda ledare.

Nybörjarträning
2020-08-31 17:46
Vi kommer att ha två chanser att prova på för de som är intresserade av att börja spela bordtennis. Dessa tillfällen kommer att vara den 19-20:e september. Vi har sedan en förhoppning att kunna starta upp en nybörjargrupp i början på oktober.

På grund av läget med Covid-19 har vi bestämt att ma måste föranmäla sig för att få komma på prova-på-tillfällena.

Vi vill också att endast en förälder följer med per spelare. Det finns 12 platser vid varje tillfälle. Om dessa pass blir fullbokade kommer vi att lägga till fler.

Lördag den 19:e September 11:00-12:00
Se Anmälda -->

Lördag den 19:e September 12:30-13:30

Söndag den 20:e September 11:00-12:00

Söndag den 20:e september 12:30-13:30
Inställda Träningar
2020-03-16 20:23
Hej

Vi i styrelsen har idag, måndag 16/3, pga rådande omständigheter (Corona/COVID-19) beslutat att vi ställer in organiserade träningar resten av vårterminen.

Möjlighet finns att själva träna i hallen.
Har ni löst ut tagg har ni tillgång till hallen och kan komma in.
Lämna ej minderåriga ensamma i hallen.

Har ni inte tagg så finns nu ett anmälningsformulär på hemsidan där ni kan anmäla er innan söndag 29/3.
Har ni beställt tagg sedan tidigare men inte hämtat ut så kontakta någon ur styrelsen.

Joakim Hedman
Emil Markström