SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nybörjarträning
Vi har för tillfället fullt i våra träningsgrupper och har ingen möjlighet att starta upp ytterligare grupper.
Däremot kommer vi att fylla de befintliga gruperna om spelare bestämmer sig för att inte fortsätta.

För att ställa er i kö för att börja träna med oss ber vi er fylla i formuläret under fliken Medlemskap. Ni kommer då in i systemet och blir kontaktade när det dyker upp en ledig plats.
Vuxenträning

Vi har fått många förfrågningar gällande träning för vuxna av blandad nivå som vill börja spela pingis. I dagsläget har vi ingen möjlighet att erbjuda träning för vuxna. Om läget ser bättre ut med pandemin och restriktionerna i höst har vi en förhoppning om att kunna starta upp en träningsgrupp då.

Tyvärr ingen nybörjarstart VT-20
Det är jättekul med ett stort intresse för pingis men tyärr har vi inte någon möjlighet att starta upp någon nybörjargrupp denna termin då vi helt enkelt saknar tränare. Detta tycker vi naturligtvis är jättetråkigt men i dagsläget har vi inte något alternativ. 

Om vi hittar en lösning så kommer vi att meddela det på hemsidan. 

Om det finns föräldrar med pingisinstresse som kan tänka sig att leda en grupp vänligen kontakta oss på umeabtk@gmail.com